Известие

Collapse
No announcement yet.

Счупен капак на клапаните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Счупен капак на клапаните

Здравеите колеги.Днес тръгнах да сменям гарнитура на капака на клапаните.Смятах че тече от гарнитурата,ама не.След като свалих капака се оказа 4е е спукан отпред точно на ъгълчето.Някой умник го е наклепал със силикон но цялото парче се клати и си тече масло като лейка .Въпроса ми е дали е вузможно да се завари,тъй като е на много деликатно място,кой би могъл да го направи?Или пук да пробвам с течен метал?Направо не знам.Ако може някой да даде съвет .
    Благодаря предварително!
    Колата е от подписа
    ALFA ROMEO 155 2.0 16V 1996

Пробвай да намериш нов капак Не е толква страшно,а с нов капак няма да се питаш дали още тече масло Виж в ''продава''http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12103/ Това е 1,8 ,а и е 156-ца но капакът на клапаните е един и същ Успех!Моят съвет е за нов капак
    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
    и делта

Comment

Щом е на ъгълчето трудно ще го заварят така, че да не тече пак. И аз съм за друг капак. Течния метал е само, ако си закъсал някъде на път.
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

ясно е, че от нов и здрав капак по - хубаво няма, но ако не можеш да намериш пробвай при някой заварчик, който лепи цветни метали. предполагам, че тези които лепят картерите ще го направят.
        успех
        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs1991
          Пробвай да намериш нов капак Не е толква страшно,а с нов капак няма да се питаш дали още тече масло Виж в ''продава''http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=12103/ Това е 1,8 ,а и е 156-ца но капакът на клапаните е един и същ Успех!Моят съвет е за нов капак
          При положение че е 96 г. от 156ца няма да стане щото са различни. Моя е горе-долу на същото дередже ма за съжаление още не съм намерил. Иначе преди имаше в Анкол ма му искаха 150 лв и предцених че не си заслужава цената.
          98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Замажи го със силикон и карай . Гарнитурата и без това влиза в канала мисля просто я смени и нея със по-читава

Аз вече към 20 000 съм със "силиконово" кюше
            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Working...
            X